Кевин Спейси си осигури първата си филмова роля, откакто преди близо

...
Кевин Спейси си осигури първата си филмова роля, откакто преди близо
Коментари Харесай

Кевин Спейси се завръща в киното, но не в американското

Кевин Спейси си осигури първата си кино роля, откогато преди близо 4 години бе обвинен сексуално принуждение, потвърдиха основателите на кино лентата пред ABC News. Италианският филм, наименуван " L`uomo Che Disegno Dio " - или " Човекът, който рисува Бога " - ще се снима в Италия и ще бъде режисиран от 79-годишния Франко Неро, който също и ще играе в него. Роля има и брачната половинка му, 84-годишната английска актриса, Ванеса Редгрейв, за която Неро се ожени през 2006 година

" Много съм благополучен, че Кевин се съгласи да взе участие в моя филм ", сподели Неро пред ABC News.   " Смятам го за страховит артист и нямам самообладание да започнем снимките. "  Спейси не разяснява ролята.

Известно е, че Неро ще играе ролята на кьорав художник, който рисува моделите си само въз основа на асоциации от техния глас. Когато един от персонажите във филма бъде обвинен погрешно в полово принуждение, героят на Спейси би трябвало да се заеме с разследването на този случай. Отбелязва се, че фотосите на кино лентата ще стартират в близко бъдеще.

През последните години актьорът-двукратен носител на " Оскар "  се сблъска с голям брой обвинявания и правосъдни каузи за предполагаеми сексуални нарушения.   

Спейсиу се раздели със сериала  " Къща от карти " на Netflix в края на 2017 година, откакто най-малко 20 млади мъже оповестиха за сексуални нарушения от страна на Спейси в лондонския спектакъл „ Олд Вик “ сред 1995 и 2013 година Разследващите не са споделили дали ще бъдат повдигнати наказателни обвинявания против  Спейси по отношение на тези обвинявания, съгласно АП.

През 2018 година Спейси беше упрекнат в непочтено поведевие по недоволство за хипотетичен случай с младеж на остров Нантакет, Масачузетс, през лятото на 2016 година Той не се призна за отговорен, само че по-късно това обвиняване беше оттеглено, а хипотетичната жертва в този случай се отхвърли и от гражданския си иск против артиста.

Окръжната прокуратура на Лос Анджелис отхвърли да повдигне обвинявания против Спейси по две обособени изказвания за полово принуждение, откакто давността единият случай изтече, а предполагаема жертва по второто дело почина. 

Анонимен мъж заведе дело против Спейси в Ню Йорк предходната година, потвърждавайки, че артистът го е насилвал полово през 80-те години, когато е бил на 14 години. По-рано този месец съдия постанови, че мъжът не може да продължи делото си в изискванията на анонимност и обвинителят се отхвърли. 

Спейси се появи за финален път на огромния екран в „ Клуб на момчетата милиардери “ през 2018 година Филмът събра рекордно ниска сума продадени билети - 618 $ от 11 киносалона в няколко щата по време на първия си уикенд.

През последните три години той не припомня доста за себе си, като се изключи че разгласява видео послания  за Бъдни вечер.  През 2019 година той се появи в облика на „ Къщата от карти “, като в същото време предложи на почитателите си „ убиват враговете си с добрина “.  Миналата година той сподели на страдащите хора, да не не помнят, че не са сами. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР